Vot sulle..ei pääse ma nii kergelt midagi…

Kui ma siin hommikul kekkasin kõvasti et mul ärgates ei olnudki midagi viga siis nüüd on küll teisiti. Nüüd õhtul lõi järsku kurgu nii valusaks..vähemalt ei valuta aga väga ebamugav on olla..häält ka netu. Mõned tunnid enne seda olin otsustanud et jään tibiga haiguslehele, sest ikka veel viskas tal palavikku 38. Kui oleks pakavikuvaba päev olnud, siis oleksin raudselt tööle läinud. Nii et nüüd saan rahumeeli arsti esmaspäeval koju kutsuda ja ei pea ämma sellega tüütama. Vähemalt auru tegemine sujub meil juba väga hästi..kõigepealt teen mina 10 min ja siis mammu.
Ma ei mäletagi millal viimati ise haige olin..see oli vist kolm kuud peale mammu sündi kui olin ikka nii totaalselt siruli..et võib öelda..ma ei ole elu sees nii haige veel olnud. Mammu ei olnud veel kolme kuunegi kui ma ühel novembrikuu hommikul ärkasin peavaluga ja olemine oli ka jube sitt..kutsusin veel ämma et võtaks põnni enda juurde kuna palaviku lõi ka 39 ja ma olin nii nõrk et ei jaksanud seistagi. Öösel läks asi veel hullemaks..palavik käis ikka 40 peal ära ja peavalud olid kohutavad..mu pea lõhkus 24 h ja nii neli päeva järjest..lisaks ei saanud ma ennast liigutada..mu käed ja jalad olid nii kanged et ei tahtnud üldse koostööd teha. Põhimõtteliselt ma roomasin vetsu niii raske ja valus oli liikuda..kõige rohkem häirisid mind need peavalud..mitte miski ei võtnud seda ära..lisaks kõigele muule tekkisid mu kehale laigud ja täpid..ma ehmatasin ikka korralikult ära aga nii kange nagu ma olin siis emosse ju ei läinud vaid kutsusin perearsti koju..ma lihtsalt ei tahtnud haiglasse sattuda..ma vihkan haiglaid..ma olen oma elus nii palju seal olnud..et ma ei kannata seda lõhnagi mis sealt vastu tuleb. Perearst saatis mu vereanalüüsi tegema ja tuli välja et mul näitas reumat..normaalne näit pidi jääma vist 15%peale kui mu mälu mind nüüd ei peta aga mul oli see 65…nädal hiljem tegime uued analüüsid sest ma lihtsalt ei uskunud seda ja seekord oli see veel kõrgem 72%. Noh kokkuvõtteks võin öelda et ega ma seal Tartus reumatoloogi juures targemaks ei saanud..sest liigesed mul enam valusad ei olnud..liikumisega probleeme ka mitte..võeti uued analüüsid ja lubati vastused meilile saata..teate ma ootan neid vastuseid tänini ?? kuna mul endal arsti nime ja numbrit ega meili alles ka ei jäänud siis ei saand ju ise ka ühendust võtta ?? aasta siis oli 2015 jaanuar kui käisin aga mis praegu on? ?? igatahes see pole enam oluline kah minu jaoks. Sest ma tunnen ennast hästi ja tervis igati normaalne.
Mis puudutab nüüd minu kaalulangust, siis sellega läheb hästi..ikka tasapisi aga hästi ? kui mul siin vahepeal kadusid jõudsalt ümbermõõdud siis nüüd on hakanud vaikselt kilod kaduma ? Sai täna ühed püksid jalga proovida mis veebruari kuu lõpus veel eest kinni ei läinud siis nüüd ehmatasin ma ära, sest nööp ja lukk läksid lupsti kinni ja isegi ruumi jäi ?? ega muidu ju eriti aru ei saa kui just vanade riiete järgi. Kui nüüd kõik samas taktis edasi läheb olen ehk kuu-kahe pärast vanades mõõtudes tagasi. Sinna pole palju jäänud..rindadelt on vaja veel 2 cm kaotada..kõhult 3 cm ja puusadelt 8 cm ? 

Kurat see kurk annab ikka kõvasti tunda. Kummelitee on juba rüübatud nüüd hakkan soolapiipu tõmbama..muide soovitan soojalt seda ??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?