Viis kohta mida külastada

Kui ma alguses seda punkti lugesin oli mu esimene reaktsioon et johhaidii ma kui saaks käiks terve maailma läbi aga võimalused selleks ju puuduvad ja kuna ma kardan paaniliselt lennukeid ( ma ei tea miks) siis on see teine asi mille taha kõik jääb aga ok viis kohta mida kindlasti tahaksin külastada oleksid:
1.Soome-raske uskuda või mitte aga ma ei ole seal käinud..pole siiani  võimalust tekkinud ?
2. Haapsalu-kahjuks pole sinna sattunud..aastal 2006 oleks äärepealt saanud aga sünnitus tuli vahele ?
3. Rootsi- seal olen ühe korra seigelnud ja mulle nii meeldis seal et tahaks veel seda kaunist kohta külastada pikemalt.
4. Sank-Beterburg- jah seda kohta tahaksin kõikidest kõige rohkem näha..nii palju kui mulle selle kohta räägitud on tundub see minu jaoks kui muinasjutt.
5. New York- kõige kaugem unistus üldse aga sugugi ju mitte võimatu..külastada sealseid kuulsaid kohti.

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?