Vaimselt väsitav periood

Täpselt siuke tunne on küll..olen lugenud sellise asja kohta ühte koma teist kui on kuskil internetiavarustes silma jäänud kuid pole nagu miskit sellest kunagi arvanud aga paistab et tibiga on see periood käes..Gaidoga mul see kogemus puudub..ta oli rahulik..kuulas sõna..närvidele tagus vähe…plika see-eest paneb täie rauaga..ikka kohe saja eest..paistab et emme on ta lemmik kelle peal igasugu tujusid ja tahtmisi katsetada..kahjuks pole mulle seda närvi ja kannatust niipalju antud et selle perioodi rahulikult üle laseksin…ikka juhtub nii et ta ajab mul kohe niii nii tigedaks et ma pean õue minema…rahunema..paar sõõmu värsket õhku ja rindele tagasi..täitsa raske on temaga kohe..muidu on ta mul ikka rõõmurull ja jookseb mööda elamist, naerunägu peas,ringi aga vot kui oma tahtmist ei saa näiteks ma ei anna pliiatsit või harja jne kuna mul endal on seda parasjagu vaja või mis iganes olukord hetkel on…on kohe selline kile kisa lahti..vähe sellest..kui tal veel midagi parasjagu kätte satub, siis lendavad need laias kaares mööda elamist..ise samal ajal jonnides..või siis tuleb ja annab kellegile tou kirja…sihuke lahtise käega plikatirts..mida olen tähele pannud on see, et selline käitumine väljendub just siis kui on täiskuu..öösel ka magab siis väga halvasti..loodan et see periood väga kaua ei kesta..
Homme on meil aga väga tähtis päev kuna Mai-Lii saab 2 aastaseks..laupäeval on sel puhul ka väike tähistamine..ei midagi erilist..saame lihtsalt kokku..grillime ja oleme..peaasi et seda ilmakest ikka antakse..vihma küll ei taha..nii on ära tüüdanud see ladistamine..suve pole õieti olnudki ja varsti ongi sügis..

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?