Väga hiline kevadväsimus?!?

Viimased kuu aega on kuidagi imelik olla..täielik energiapuudus..hommikul üles tulles olen küll energiline ja hakkamist täis aga nii kui kell kukub 16.00 on selline tunne nagu keegi oleks sulle puuga piki pead lajatanud..mitte midagi ei jaksa teha..selline raske on olla nagu oleks metallist rüü õlgadele pandud ja sa lihtsalt vajud..vajud..ei jaksa mitte midagi teha kuigi ega tööl tööpuudust pole aga no ma lihtsalt ei jaksa seda keha kaasa vedada..silmad ka lahti ei seisa..pane või tikud vahele..kusjuures kodus nagu sedasi ei ole aga tööl küll..saaks aru et kui on vahetuse viimane päev aga mul juba esimesest päevast nii…või on mu keha nii kurnatud et vajab puhkust? No seda ma nüüd veel küll lubada ei saa, sest hetkel on mul töökohavahetus..tegemist on küll ühe ja sama ketiga aga ma ju ei tea kuidas seal kellegil puhkused seatud on…eks paista siis kui 1.juunist seal ennast sisse sean..seoses sellega on mul ka tegelikult veidi segased tunded..väga segased tunded..aga elame-näeme..tahaks ennast lihtsalt tunda jälle hästi..ilma et mõtleksin sellest, et saaks ainult magada..magada..magada..

Kas kellegil veel on nii??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?