Ülimalt rahul ?

 

No nii pidin küll juba eile kirjutama kuidas on mul siis vahepeal läinud oma kaalulangetamisega..ütleme nii et olen väga rahul..sai siis täna ennast mõõdetud ja kaalutud..kaalun küll tihedamini vähemalt üle päeva et saaks Fitlapi graafikutes oma näidud märkida sellex et olex õige toidusuhe ?  Kaalu olen nädalaga 0.5 kg kaotanud..kõhult 1 cm..puusalt 0.5 cm..reis 2 cm..käsivars 0.5 cm..ise olen igati rahul..toit on mitmekesine ja terve pere on menüüga väga happy ? hommikuti ennast peeglist vaadates on juba mõnusam enesetunne sest ma näen kuda mu puusadelt on suurem pekk kadunud ja see annab motti kõvasti juurde ? Tegin ka pildid aga pole siiamaani pihta saanud kuidas enne ja pärast pilti kõrvutada aga nii kui pihta saan panen ülesse ? Olen ka kõvasti sporti teinud..5×nädalas siis 15-30 min tubane trenn alustades kätest ja lõpetades jalgadega..muide käsivarsi on hea treenida väikelapsega..pole kange vaja ? kui õnnestub siis ka kiirkõndimas või rattaga sõitmas ja laupäeval proovisin ka jooksmist mida ma muidu üldse ei harrasta kuna ei saa sellele õigele hingamistehnikale pihta KUID uskumatu ma sain seekord hakkama..ei tea kas lihtsam oli sellepärast et lükkasin veel lapsevankrit milles 10 kg elavat raskust sees ? pigem küll sörkisin aga 4 km sai tehtud ? tibi oli küll vankris jube õnnelik et sai kiiremat sõitu kui tavaliselt ? ja kui alguses oli mul raske 2.2l vett päeva jooksul ära juua siis nüüd läheb see nagu hundikurku ? aga järgmise esmaspäevani siis ja ex paistab mis tulemused  siis on ?

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?