Üks Väga Tore Nädalavahetus

Kas kellegil veel nii on olnud et kooliajal läbi saanud sõbrannadega teed lahku läinud ja aastaid hiljem teed jälle kokku viisid? Ma mõtlen lähedalt suhelnud sõbrannasid, kellega sai rääkida kõigest..Minuga see mõni aeg tagasi läkski. Suvel mainisin ju et ees ootab klassikokkutulek ja kui nördinud ma olin et pooled kohale ei ilmunud. Noh oli mis oli aga kokkutulek ise oli super mis sest et meid ainult kolm kohale ilmus pluss 1 paraleelklassist..nimelt kutsekateed alustas 32 tk aga lõpetas kõigest 10…mis mind kõige rohkem rõõmustas oligi see et nüüd suhtlen kursaõega väga tihedalt ning kokku saame nii tihti kui võimalik ehk siis kõik oleneb meie töögraafikust jne. Supertore on üle hulga aja kellegagi vestelda..rääkida oma rõõmudest..hirmudest ja valust ning loomulikult vahete-vahel ka väljas käia..ma muidu mingi eriline pidutseja pole võrreldes sõbrjannega..rohkem ikka kodus aga viimasel ajal ma tunnen et pean ennast tuulutama ning miks mitte seda teha kellegagi koos..kellegi sellisega kes oskab sind käima lükata ? 
Tegelikult pidime juba üle-eelmisel nädalavahetusel väljas “respekti” kuulama minema aga siis tuligi vahele see haigusejant ja järgneval nädalavahetusel oli tema tööl ja meil nö kiirremont ämma pool. Seega käisime sel  laupäeval Sonda kõrtsus “Shanonit” kuulamas. Kuigi ma olin laupäeval kuni kella 13.20-ni tööl ja jube väsinud sest 6 päeva järjest tööpõldu künda annab lõpuks tunda, kuid otsustasin siiski minna, sest kes teab millal jälle seda teha saan ning  ma ei kahetse seda. Kahju ainult et meha mul kaasa tulla ei tahtnud..päris mõnus oli. Mis mind muidugi veidi häiris oli see, et Shanon reklaamis ennast 19 nov. välja aga noh kui kellaaega jälgisime siis üheksateistkümnendast sai kakskümmend november kuna Shanon ilmus lavale alles peale südaööd..täpset kellaaega enam ei mäleta ? see selleks…Superluks oli ennast välja elada ja veidikenegi lõdvaks lasta, sest olgem ausad..rutiin teeb oma töö eksju ? Lisaks bändi lugude kaasa elamisele ning ohtrale tantsimisele mängisime veel piljardit..ma nüüd mingi eriline piljardihai küll pole aga juhtus kudagi nii et kõik mängud mis mängisime võitsin mina…juhhuu..ma ei tea mis imevalemiga aga nii lihtsalt läits..mulle jubedalt meeldib piljardit toksida ja nagu öeldakse: harjutamine teeb meistriks! Alko poolest sai joodud veidi rummi..džinni..kokteil dosooli( pead ei anna et seda niiviisi kirjutatakse) ning pina coladat. Mh ainult pähe ei hakanud..mitte et see nüüd halb oleks olnud aga lihtsalt ?
Magama saime viie paiku hommikul ning ülesse kobisin juba üheteist paiku..heameelega oleks veel edasi põõnanud sest uni oli nii hea..ma nüüd ei tea kas selle une garanteeris see, et ma magasin põrandal kõval madratsil või väsimus aga seda tean kindlalt et voodis ma nii hästi ei ole veel maganud ? paar tassi kohvi ja juba tekkis inimese tunne ? Väga mõnus nädalavahetus oli ?
Kuidas teie oma nädalavahetust veetsite?

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?