Tuligi ära ????

Jessss..tuligi ära!! Mõtlete et misasi? No ega see eriti suur asi ei ole kui siis ainult minu jaoks ? Nimelt on mul viimane nädal aega juba kaalunumber mis algab seitsmega ?? Kuigi ma eelmine nädal just päris sada prossa kava ei jälginud ja juhtus ka kus toppisin suhu mida ehk ei oleks pidanud..kuid sellest hoolimata kaal langeb 300-400 grammi ? Kuna mul nüüd paar nädalat on mõõdud põhimõtteliselt samad seinud, siis lootsin tasahilju et ehk siis seekord kaal langeb ja õnneks nii läkski ? Ehk on mind aidanud ka selline asi nagu lux tee..see on selline tee mis puhastab organismi..üks kuur kestab paar nädalat ja siis 5 päeva või nädal pausi..peab tõdema et funkab vägagi hästi ??  Trenni ei ole ma ka sellel nädalal jõudnud teha..seekord pigem ikka laiskusest..selline kohutav mitte midagi tegemise tunne on peal..ilmad on ka sellised vihmased ja sombused ning minuga ongi nii et kui päike ei paista siis ei vinni midagi teha aga kui ilus ilm siis on seda energiat ja no mis parata igasugu tuju tahtmise midagi teha võtab ainuüksi juba see ära kui keegi närvidele käima hakkab..siis on mul lihtsalt nii sitt tuju et saadan kõik per..e..Loodan et homme mul tuju ja tahtejõud suurem et jõuludeks saavutada oma eesmärk ? Edu ja jaksu mulle ning minuga sama teed käiatele ??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?