Tõmbame joone alla

Kindlasti kirjutavad parasjagu paljud või on juba kirjutanud oma aasta 2016 kokkuvõtte..jõuan minagi nüüd siiani..istun parasjagu diivanil rätik ümber niiksete juuste ja vaatan poole silmaga Viking loto aastaloosi..oh jah..selgi korral õnn ei näkanud…
Teen siis sellise lühikese mõttevälgatuse..lõppenud aasta kohta võib öelda et positiivne kaalus üle negatiivse..kui ma eelmisel aastal lugesin Maalehest enda horoskoopi mis ennustas mulle palju positiivset ja ka veidi negatiivset siis mainin siinkohal ära et ma pole kunagi eriline uskuja neisse olnud aga nüüd tagantjärele mõeldes oli asju mis läksid ju täppi..lugesin sealt välja et on oodata tööalaseid muutusi mis ka juhtus sest vahetasin kohta..sellist pisemat oli ka mis trehvas..
Samas mul pole vist siiani mitte ühtegi aastat olnud millega võiksin päris rahule jääda..et tagantjärele mõeldes saaks öelda et ma olen oma eluga sada prossa rahul..ei ole..ma olen liiga rahutu hing..ning ma ei tea kuidas seda taltsutada…
Mida ma siis möödujud aastal saavutasin? Vast kõige tähtsam on see et sain oma tervise tagasi ehk siis kaalu langetades sain korda oma ainevahetuse..sain töökoha kodule lähemale..sellega seonduvalt sain tuttavaks mõnede toredate inimestega..taasleidsin oma kooliaegse sõbranna kellega koos aeg-ajalt aeg maha võtta..
Mida ma aga ootan uuelt aastalt? Ma ei teagi kohe..loodan et parem..kuigi lugedes siin neid horoskoope 2017 aastaks siis arvamused on seinast-seina..eks leia siis see kuldne kesktee..maalehte seekord aga käepärast võtta pole..
Aga teile mu kallid soovin elamusterohket uut aasta ?

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?