Tõehetk käes ?

Ja eile oligi 4 aprill ning mallukaga vormi sai läbi. Täpselt nagu ma arvasin siis päris selle eesmärgini mida soovisin ei küündinud aga sellest hoolimata on toimunud muutused ja ma olen endaga rahul ? See ei tähenda nüüd muidugi seda et jään loorberitele puhkama. Ei. Minu teekond on hetkel poole peal ning seadsin endale uue eesmärgi ? Nimel tahan hiljemalt 1 juuniks saada vähemalt 68 kg peale..minu fitlapi päevik peab seda vägagi võimalikuks juba 21 maiks ja 2 juuliks lausa 65 kg aga elame mäeme.

 

20160405_115153

(Nagu pildilt näha on täna lisandunud 300 g..selline kõikumine on täiesti tavaline ?)

Ideaalne oleks muidugi 62kg mis peakski minu õige kaal vastavalt pikkusele olema aga arvestades seda kuidas keha mul vett kinni hoiab, siis ma ei loodagi korraga nii palju saavutada..seevastu ümbermõõdud..vot nende peale panustan ma palju rohkem ?

Tegin ka mõned pildid, et võrrelda veebruari algusega ja hetkeseisuga..no mina vist ise ei oska seda nii hinnata kuna näen ennast igapäevaselt..pigem ehk saavad teised aru. Aga pildid saatsin mallukale ?

Eilne kohustuslik kaalumine ja mõõtmine andis järgmised tulemused: kaalu kokku kaotanud 3kg..rind vähenenud 2.5 cm..käsivars 3cm..vöö 2.5 cm..puus 4.5 cm ja reis 2 cm ?? minu arust on ju tulemus pea 1.5 kuu kohta üpriski kena või mis!? Minu jaoks igatahes küll. Ja nüüd tasa ja targu ikka edasi ??

Tervitades Gaidi ?

20160402_141505

Kuidas teil teistel, kes sellest osa võtsid, ka läits???

 

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?