Tervislik eluviis kui uus trend !?!? Ehk siis lihtsalt minu enda arvamus…

Tänapäeval on kättesaadavad kõigile igasugused võimalused ja nii ka tervisliku toitumisega kaasnevad igasugused toitumiskavad ja treeningkavad..internet on neist lausa pungil täis..trumbatakse üksteist üle nii hinna kui menüü poolest..see on sama lihtne kui poest osta saia või piima või epoest ühe klikiga teksad..
Mida ma viimasel ajal aga tähele olen pannud on see, et mõned hakkavad sellega üle pingutama ehk siis minu arust peaks tervislik eluviis olema üks osa sinu elust, mitte terve sinu maailm..ollakse nii pühendunud oma kaalu ja mõõtudesse et ei panda enam muud ümbritsevat tähele..sellest lähtuvalt tabatakse hoopis koledus mitte  iludus..mida ma silmas pean on see et peenike on muidugi hea olla aga kui ribid ja puusakondid välja turritavad, siis see on ju lihtsalt kole (tean seda omast käest kuna kooli ajal olin isegi piitspeenike ja kaalusin 50-52 kg..ma võisin süüa ükskõik mida aga juurde ei võtnud kuskilt otsast ja ses suhtes olin õnnetu..sünnitused panid oma põntsu ja nüüd on vaja liigset langetada)
Olen isegi nüüd juba 17 kuud kava jälgija ja teen aega mööda trennigi..kuid ma ei aja oma elu liiga keeruliseks..ma pole kunagi päris näpuga jälge ajanud ning minu kaal ja mõõdud langevad sellegi poolest..kuigi kui ma 100% teeksin nii nagu ette nähtud oleks ma juba oma ideaalkaalus aga mulle meeldib liikuda tasa ja targu…jh ma teen toite mis on kavas jne aga ma teen süüa kui mul on aega ja söön siis kui on selleks aeg..eelkõige veedan aega ikka oma lastega..suurem küll sellest enam ei hooli kuna tal omad huvid aga väiksem nõuab kogu aeg tähelepanu ja seda enam et hetkel on suvi..noh ilmad pole hetkel küll kiita aga nii palju kui võimalik veedame õues…seega tihtipeale ei pane tähelegi kuis aeg lendab ja ma ei muretse selle pärast…
Selle kõigega tahan ma öelda lihtsalt seda, et nautigem elu täiel rinnal elu enda mitte numbrite pärast ??
Päikest ??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?