Tehtud 😉

Jipi jpi jeee minu pikk saaga juhilubadeni sai Ônneliku lÔpu.
Eile kĂ€isin kolmandat korda sĂ”idueksamil ja ma sain selle lĂ”ppude lĂ”puks tehtud. Vaevaline teekond kandis lĂ”puks vilja 😊
Kui ma aasta alguses teooriaeksamiga alustasin siis seal pĂ”rusin ma samuti kahel korral ning kolmandal sain tehtud. Iseenesest pole ju midagi rasket eksju aga see vist naiste komme hakata ĂŒle mĂ”tlema ja siis kisubki kĂ”ik rappa. SĂ”idueksamitega oli sama lugu ja kahel esimesel korral ei istunud eksaminaator kah. Palju sĂ”ltub ju ka temast. Kui ta ikka tahab siis midagi leiab, et lĂ€bi kukutada.
Elukaaslane eila mainis et tal vist halb karma kuna nii teoori ja sĂ”idueksamil esimesel kahel korral oli ta kaasas ja ma pĂ”rusin aga kolmandal korral polnud teda kaasas ja kĂ”ik Ă”nnestus 😊
Ma ei tea kas vĂ”is asi selles olla vĂ”i kolm on kohtuseadus nagu öeldakse vĂ”i ma lihtsalt vĂ”tsin ennast lĂ”puks kokku ja ei mĂ”elnud ĂŒle ning oli ka vĂ€ga tore eksaminaator. Igatahes oli mis oli, nii kerge ja hea tunne on😄

I am so happy 😄😄😄
Facebook Comments

Siia saad jÀtta oma kommentaari ?