Teeme Ă€ra 😁

Millalgi ammu ammu lĂ”petasin ma igasuguse kaalulangetuse postitused Ă€ra kuna ma seda enam ei vajanud..ega tegelikult ei vaja seda nĂŒĂŒdki..noh kaalu alandada mul pole vaja..lihtsalt veidi pekki on kĂ”hu peale tekkinud..ning see ei meeldi mulle ĂŒldse..lemmikpĂŒksid ei hoia enam nii hĂ€sti jalas ja kleiti ei julge selgagi panna..ei tunne ennast mugavalt kui sangad paistavad..
ÜhesĂ”naga mĂ”tlesin et siin jĂ”ulude ja vana-aastaga sai nii palju head ja paremat sisse Ă”gitud et peab sinna hÀÀ ree peale tagasi saama..olen tĂ€hele pannud et mitte ainult mul pole vĂ€ike pÀÀsterĂ”ngas kasvanud vaid meessoost isikutel on kah see probleem tekkinud..seega uus aasta uues kuues..kĂ”ik uutmoodi..ma tunnen ka ennast kuidagi teistmoodi..ma tunnen et pean ennast muutma..tegelt kĂ”ike..seda kellega suhtlen..kuidas kĂ€itun..milline vĂ€lja nĂ€en jne..ei taha pidevalt pettuda inimestes ja siis ennast lohutada et ju pole ette nĂ€htud..ma lihsalt ei tee enam neid samme et ei peaks seda mĂ”tlema..lugedes neid igasugu horoskoope siis pĂ”himĂ”tteliselt rÀÀgivad kĂ”ik ĂŒhte ja seda sama ja see meeldib mulle..kokkuvĂ”ttes peaks tulema hea aasta..nii kĂŒlluse kui muus vallas..ootan huviga..
Tulles tagasi vormi saavutamise juurde siis oma hea vÀljanÀgemise peab tagasi saama ka meie neljajalgne sÔber hÀrra Viiner..kuna ka tema on liiga palju kaalust juurde vÔtt..mitte et ta sööks palju..pigem on asi vÀheses liikumises ja seda on tal tÔesti vÀga vÀhe..niipalju kui Ôue asjale ja tagasi..
Kui ma kunagi kaalulangetusega alustasin ei kĂ€inud ma kordagi jĂ”usaalis kuna kĂ”ik vajaliku sain aetud koduseinte vahel..seekord teen tĂ€pselt samamoodi..tööpĂ€evadel piisab mulle raskest fĂŒĂŒsilisest tööst aga puhkepĂ€evadel liigutame ennast lastega koos..
Igastahes plaan on hea ja eks kuu aja pĂ€rast vĂ”rdlen tulemusi kui neid on 😉 ma arvan et on ikka 😉😉😊

Teeme Ă€ra 😉

Facebook Comments

Siia saad jÀtta oma kommentaari ?