Sai siis mõõdud kirja pandud

Minu viimasest kaalu ja ümbermõõdu sissekandest on nüüd juba päris pikk vahe sisse jäänud. Kuigi retsepte jagasin siin vahepeal usinalt. Loodan et keegi on ka neid ise proovinud teha ja leidnud endale ühte koma teist huvitavat menüü täienduseks. Sirvisin oma vanemaid postitusi ja uurisin kui palju ma viimati mõõtudeks sain jne ning avastasin et tegin seda viimati 10 veebruaril ja on ikka erinevus küll ? kaalu on nüüd 76 kg..kõht 83..puus 96..reis 56..rind 94..käsivars 28..kokku siis kilosid läinud 2..kõhult 1 cm..puusalt 3 cm..reielt 1 ja käsivarrelt pool senti. Kusjuures puusalt on kohe silmaga näha et pekki on kadunud ? kaalu pärast ma eriti ei põe, tähtsamad on minu jaoks ikkagi ümbermõõdud..küll see kaal ka vaikselt läheb kuhu ta pääseb ? söön ikka nagu peab..muidugi kui mul on magusaisu siis ma seda ka söön natuke..seda eriti tööl..seal on pidev liikumine ja siis on tunne et vajan lisaenergijat. Muidugi üldjuhul on mul nutriless aga ei keela endale ka mõne kommi põske pista ? selle jooksen ma tööl olles niguinii maha ? sellepärast ka ei põe. Ja nagu näha siis mõõdud vähenevad ilusasti. Puhkepäevadel kodus teen tibiga ikka vaikselt trenni ka. Päris iga kord ei õnnestu. Oleneb kui segamini neil õnnestub elamine ajada kui ma tööl olen ?
Eile saigi koos plikaga ennast liigutatud kohe korralikult 15 minutit intensiivset trenni..käed..kõht..jalad ja täna on kõik kohad kanged..eriti just käsivarred ja reied. Täna minust tööl erilist kasu pole..liigun küll palju aga igasugune asjade tõstmine jne on täna välistatud..see on liiga valus ?
Mõelda vaid varsti ongi käes niiöelda finaal #mallukagavormi. Kui ma ei eksi oli see 4 aprill..noh nii et järgmine kaalumine ja mõõtmine jääbki siis sellele kuupäevale. Kuna siin vahepeal tuleb ka minu sünnipäev nii oma 7 päeva pärast ?? siis päris suuri ootusi ma 4aprilli peale ei pane aga kui arvestada ümbermõõtude head kaotust siis panustan kõvasti nendele.
Ükspäev sorteerisin oma kappi ja jäid silma ühed teksad mis ostsin enne rasedaks jäämist aga kuna need peale sünnitust jalga ei läinud jätsin püksid ootele..viimati proovisin neid jaanuaris ja siis rippus pekivolt veel üle ääre ja ega need nööbitki eriti kinni minna ei tahtnud..aga seekord läksid nii hästi jalga..nööbid ja lukk kinni et mul jäi karp lahti ?? nagu vao ? päriselt ka või? Nii et võidukalt edasi ???

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?