Pritsin sappi ??

Mitte paha pärast aga tõsiselt ajab ikka ketasse küll..nimelt pole meil ükski aasta kursakaaslaste kokkutulekust mitte midagi välja tulnud..küll ei sobi kuupäev..küll kuu..alati on mingi häda..no kammoon..eelmise aasta sügisel otsustasime kursakaaslasega et sel korral paneme enne talve juba kuu ja kuupäeva paika, et siis teaksid ja oskaksid kõik oma asjad sättida nii et kokkutulekuks planeeritud kpv jääks ikka vabaks..aga oh üllatust..isegi siis ei osata oma aega ja asju sättida..meid oli niigi vähe kes lõpetasid..ainult 8 ja ainult pooled meist saavad kokku..halenaljakas ikka..ma olen ikka nii tõsiselt pettunud inimestes..ma ei saa aru kas ei kõlba teistega kokku saada või on inimesed liiga uhkesks läinud..minu puhul vabandab puudumist välja ainult kas lapse haigus..lapsehoidja puudumine või surm..kõik..ma võin tunduda jäik ja karm aga selline ma olengi ja seda enam et mitte ükski aasta ei õnnestu kokku saada..isegi siis mitte kui plaanid juba rohkem kui kuus kuud olid kõigile teada! Prrrrr…

When-people-who-ordered-after-you-get-their-food-first

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?