Pikk nädal seljataga

Nüüd jäi minu blogimisele suht pikk vahe sisse..mul lihtsalt ei olnud aega kirjutada kuna esmaspäevast tagasi olnud töörindel. Üldjuhul on tore tagasi olla. Samas ka väga väsitav. Hetkel siis olen E-R 8 tundi päevas, et nädalavahetus vaba oleks. Jah minu kartus tibi suhtes et kuidas ta sellega harjub on sujunud üllatavalt hästi. Talle meeldib vanaemaga aega veeta..ei jonni ega virise..sööb nagu tavaliselt..magab ilusasti lõunaund ja õhtu jookseb rõõmsalt mulle vastu ☺ Öösiti magab ka paremini kui varem. Hommikuti me küll ei näe aga see-eest saame koos magama minna ? Nii et igatepidi on ok.
Muidugi on ka selliseid, kes ei saa aru miks ma nii vara tööle tagasi läksin et oleks ju võinud veel kodus olla jne aga ma ise tahtsin kodust pääseda..vaheldust..see kõik oli juba liigne rutiin ja laps peab ka teistega harjuma mitte emme sabas ainult rippuma. Vanem laps oli mul samuti 1.5 aastane kui tagasi tööle läksin ja on tubli ning iseseisev..seda iseseisvust võiks muidugi rohkem olla aga küll see nüüd tuleb. Lisaks ega ühe palgaga ära ei ela, võibolla siis kui teeniks nii oma 1500-2000 euri kuus vot siis ehk aga ma tahan ise ka ikka endale midagi teenida..mitte et ma peaksin kellestki sõltuma..mulle ei istu selline värk..
Mis nüüd töö poolt puudutab siis esimene nädal üle pika aja võttis ikka võhmale küll..kõik see lao ja saali vahet jooksmine ning kauba väljapanek ei ole ikka lust ja lillepidu vaid suht raske töö..jalad saavad paraja koormuse ning on täiesti läbi aga sellele on lahendus olemas..tuleb lihtsalt õiged jalanõud leida..olen siin kahe vahel kas crocs või walkmax..hinnasuhe on mõlemal sama nii et eks siis paista kumma kasuks otsustan. Veebruarist olen siis tagasi puhtalt infolauas ja veebruari teisest poolest mujal..Kus? Ei saa veel öelda.
Kuidas teie nädal möödus??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?