Olukord on ok aga alati võiks ju parem olla ehk siis kuidas mul selle toitumisega läheb

Nagu arvata võis siis tööl käimine lõi minu toitumiskava totaalselt sassi. Mitte et ma nüüd igasugu jura suust sisse ajan vaid pigem see ajaline pool. Jah kui ma saalis olen siis jõuan ilusasti iga nelja tunni tagant kõhtu täitmas käia aga infos olles selline luksus mul puudub..ma lihtsalt ei saa ennem sööma kui pean ära ootama teenindusjuhi kes minu asemel infosse jääks. Nii et jah..vahepeal mõtlesin et peaks taskutesse pähkleid panema et nosin neidki siis kui kere heledaks hakkab minema aga iga kord kui hommikul minema sätin unustan ma need kuramuse pähklid maha ju ja täpselt samamoodi unustan ma kahvli ja lusika kaasa võtta..no ei seisa meeles..paneks siis õhtu valmis onju aga ei siis ka ei ole meeles ja siis lõunale minnes järjekordselt kirun ennast et kurat küll milline sooda ma olen..ostaks siis ühekordseidki a kus sa sellega..need ka pole meeles..no täitsa puupea ikka onju. Täna kirjutasin kodus külmkapi märkmepaberile suurelt et ma ikka homme õhtul kõik valmis paneksin ?? Ei tea millest selline hajameelsus või mälukas? Loodan et vähemalt meeles seisaks külmkapi uksele siis pilk visata ja teadet lugeda ????
Naera herneks onju? Aga noh ikka juhtub.
Kokkamine. Jah sellega on ka nii nagu ta on. Iga päev lihtsalt ei jõua süüa teha ja eks siin mängib rolli ka laiskus ? seega olen ma süüa teinud nii kolmeks päevaks ja seda mul ikka tuleb rohkelt teha kuna lisaks mulle endale võtab ka Ats tööle sooja toitu kaasa. Hommikuti aga teen kõigile kas putru või omletti ja kui ma tõesti ei jaksa siis söövad nad võileibu..üldiselt ikka olen tubli ja hommikusöök on ka neile valmistatud. Gaido lemmik hommikuti on muidugi omlett aga iga hommiku ma ei viitsi seda teha siis on pudru kõrvale kas praemuna või keedumuna olnud.
Mis puudutab nüüd ümbermõõte ja kaalunumbrit siis kõik seisab hetkel..trenni ei tee kuna see tööl rassmine ja õhtul lume rookimisest piisab mulle küll. Päeva jooksul ehk siis hommikul üles tulekust kuni õhtu magama minekuni olen ma teinud 15 000-16000 sammu..oleneb päevast kas olen saalis või infos. Viimati kõndisin ma nii palju siis kui Mai-Lii oli pisike ja käisin taga jalutamas. Kõndisin linna poodi ja tagasi..edasi-tagasi oli see pea 10 km pluss õhtune jalutusring ja kodus tatsamine ja siis tegin veel muidugi eraldi trenni ka mida ma nüüd pole oma kolm kuud teinud. Üldjuhul olen ma endaga rahul.
Järgmise ülevaate teen veebruari alguses..selleks ajaks olen juba rohkem aktiivsema elustiiliga harjunud ja eks siis paistab ka kuidas see kehale mõjunud on. Järgmise korrani siis ?

Facebook Comments

2 mõtet “Olukord on ok aga alati võiks ju parem olla ehk siis kuidas mul selle toitumisega läheb

 1. Kai

  mul on alati olnud raskusi alustamisega :D toidu tegemisega või trenniga… Aga ennem lapse sündi ma suutsin hommikuti enne tööd trennis käiia.. 10-15h jalgade peale tööd teha (tunnid olenevad päevast), siis peole ka minna ja hommikul uuesti tööle :D ja mida rohkem ma tegin ja käisin igalpool, seda rohkem oli energiat :D 5,6 päeva nädalas lausa jõudsin ka trenni… Edu sulle! Küll tuleb söögitegemise rõõm ka;D minul on see olnud nii kui teen midagi tõeliselt maitsvat ja isegi kui ei viitsi teha, siis ma IKKAGI TEEN :D ja pärast nii rahul.. (Tavaliste võikudega see rõõm mul ei tule :D) ..mida rohkem tegematta jätta või edasi lükata asju, seda suuremaks kasvab laiskusepall su sees :D

  Vasta
  1. gelluke Postituse autor

   Oh jaa, laiskusepallist tean nii mõndagi ?? Ja edu läheb kindlasti vaja ?

   Vasta

Siia saad jätta oma kommentaari ?