Natuke autojuttu..või nii…

Juba ongi laupäev õhtusse veerenud ja võib öelda et olen täna paljudki jõudnud..ei tea kas pea värvimiseni ka jõuan?! Kahtlen sügavalt..
Tegelikult tahtsin päris mitmest asjast blogida aga kuna kirjutamine nõuab aega ja siis jääksid mul muud toimetused tahaplaanile seega ongi vist paar päeva vahele jäänud..nagu ehk aru olete saanud siis teen kõvasti õppesõite..lube on vaja..teisiti enam ei saa..siis ei pea lunima et kle lähme sinna või tead õudsalt tahaks randa minna ja ma tean et härra seda ei viitsi seega kui load taskus lihtsalt lähen lastega ja kõik..vabadus..sõit iseenesest on juba käpas ehk pisivead ikka tulevad ja see on täiesti normaalne algaja kohta..sõite olen teinud juba sügisest saadik nii öelda oma autoga..see on lihtne kui härra juhendaja on ? ning lubasin endale et eksamitele ei lähe ennem kui tunnen roolis ennast nagu kodus..võib öelda et juba tunnengi ainult et mis puudutab parkimist siis selles osas ma ennast veel nii koduselt ei tunne..seda tuleb veel kõvasti harjutada..ma arvan et kui mul oleks teistsugune iseloom kus ma liialt üle ei hakkaks mõtlema oleks load ammu taskus..aga vot..mul on see kuramuse loll asi et olen üliettevaatlik ja hakkan üle mõtlema ja siis tulevadki vead sisse..piinlik küll mõelda et autokool sai juba aastal 2006 sügis lõpetatud ja eksamitel käidud 2007 ning kui poleks olnud m…i eksamineerijat siis tõesti tõesti oleks mul ligi 10 aastat load ning seda manuaaliga..teooria tegin tol korral teisel korral ära aga sõidueksamil kukutas ta mind nii esimesel kui teisel korral..ok esimesel korral sain ise ka aru et ma polnud selleks lihtsalt valmis..vigu oli palju aga enne teist korda harjutasin palju ja talle ikka ei sobinud..põhimõtteliselt kukutas ta mind läbi sellise lausega: kõik oli kenasti aga harjuta veel..nagu whaat??!! Tol korral muidugi ma ei viitsinud tegeleda edasikaebamisega..ma olin lihtsalt nii vihane ja solvunud et lõin kogu kupatusele käega..aga nüüd tunnen ise et ikka on vaja ja kohe kindlasti mitte manuaali vaid automaadiga..auto on hea..ma tahtsin pisikest..ökonoomset et mul oleks lihtne parkida..sõita ja manööverdada..muidugi nii pisikese auto puhul on miinus see et kui väljas on tugev tuul ja sa sõidad trassil siis on jubedalt tunda kuidas auto ei taha tee peal püsida..muidu on kõik ok ? Ning jah selle sama autoga ma hiljuti kraaviski käisin ?


Plaanis on jõuda teha load veel siis kui lumi maas..siis on parkimine lihtsam..ei ole näha jooni..mõnes mõttes on lihtsam kui on ka jooned aga jah..noh kuidas võtta eksju.
Igatahes edu siis mulle ja hoidke pöialt ??

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?