Nämma ?

Juba pikemat aega on minu vaieldamuks lemmikuks saanud täidetud paprikad..kuigi paar-kolm aastat tagasi juba ainuüksi see sõna ajas öökima sest mul oli selle toidu suhtes eelarvamus et ei maitse ja üldse imal värk..kui ma Selverisse tööle läksin siis juhtus ikka nii et polnud aega oma sööki kaasa võtta ja siis polnud kaaluga kah mingit problat ja juhtuski et ostsin vahest selveri köögist valmistoitu..ükskord lõunapausi ajal närides mingeid võileibu oli töökaaslane just seda täidetud paprikat söömas ja ütles et tead kui hea asi proovi ikka ära ja ok tegin siis katse ja teate ma jäin sõltuvusse ?? ausõna noh..ja see et seda toitu saab liigitada tervisliku toitumise alla on lihtsalt super ?? minu mees aga kahjuks seda süüa ei saa kuna paprika tekitab tal kõrvetisi..aga kogu selle jutuga tahaks ma tegelikult teiega ka ühte lihtsat retsepti jagada mille järgi mina seda teen..kindlasti on igal ühel omad nipid aga siit siis minu retsept ?

 Vaja läheb:

paprikat..küüslauku..sibulat..veise 18%-st hakkliha..tomatipastat..basmati riisi..juustu..

Valmistamine:

Keeda riis..samal ajal prae hakkliha koos sibula ja küüslauguga..maitsesta soola ja pipraga..lisa tomatipasta ning lase veidi podiseda..lõpuks lisa riis..sega läbi ja täida paprikad..ahi kuumuta eelnevalt 200 kraadini..pane täidetud paprikad klaasnõusse..lisa veidi vett või buljongit ja paprikatele peale pane juustu..mina kasutasin viile kuid võib ka riivitud juustu..sule kaane või fooliumiga..küpseta 200 kraadi juures 30 min. Ja valmis need ongi ??

20151112_160451

20150916_131134

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?