Minu niiöelda tervislik jaanuar

No juba ongi veebruar käes ja jaanuar läks nii kiiresti et ei pannud tähelegi. Eelmise kuu alguses, oli vist alguses, postitasin ka et kilod hakkavad kolinal kukkuma kui tööle lähen, kuna palju liikumist ja ka kohati rasket füüsilist, noh selle peale ütlen ma nii ja naa, sai siis ennast ka kaalutud ja mõõdetud ja noh võib rahule jääda kuigi võiks paremini olla. Kilosid on kadunud 1, 5 ja käsivarrelt 1. 5 cm ning rinnaūmbermōõt on 2 cm väiksem,  jess ? Kui tavaliselt naised ikka tahavad et rinnad oleksid suured siis mina just tahan et nad oleksid veidi väiksemad nagu varem 90 cm, nii et sinna veel kõigest 5 cm jäänud ? siis ei jää nad igale poole  ette ?? Noh oma raseduseelsetesse riietesse mahun ma nüüd ilusasti ära ? Aga sellegipoolest tahan veel alla saada ? Minu kasvule olevat paras kaal 62 kg, noh kas selle ka saavutan sel aastal ei tea aga loodan ? Toitumine on olnud ikka tervislik ja hää, samas ega päris magusata pole ka olnud, sest tööl olles vahest olen päeva jooksul ikka paki komme nahka pistnud  aga kindlasti mitte nüüd iga päev ? Ja olen uuesti vett tarbima hakanud. Kui mul siin vahepeal enam üldse see vesi alla ei läinud (hakkas hirmsasti põiele) vaid jõin siis kui janu tekkis, siis nüüd on mul laual alati klaas veega, sees sidrun, hommikut alustan alati klaasi sooja sidruniveega.  Enamma klaasitäisi ei loe ega seda kas ikka on 2 liitrit vedelikku tarbinud, eks kindlasti olen ? Trenni eraldi pole teinud, seda koormust saan ma niigi töö juures aga kui oleksid korralikuld trenni riided ja jalanõud siis käiks jooksmas küll väga hea meelega, sest avastasin suvel et mulle meeldib joosta ?  Väga suur pluss on jaanuari kuus olnud see, et oma sammude eesmärk on ka täidetud, igapäevaselt tuleb 10000 sammu raudselt ära ja kui on väga palju tööd, siis isegi 14000 sammu jipijee ?? Võib endale õlale patsutada ja kiita kui tubli olen olnud ?
Kuna täna sitsin tööl siis pausi ajal sai mallukat lugeda ning ta on ette võtnud ūhe toreda ja huvitava väljakutse ja auhinnadki välja pandud ja puha ?  Keda huvitab siis siin on Link .  Mõtlesin isegi proovida ja vaadata kuidas see väljakutse siis välja kukub ? kutsun teisigi osalema ????

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?