Kuidas see võimalik on?

Täna ärkas plika suht vara ülesse, juba pool kuus hommikul..vigises ja virises..tavaliselt kui enda kaissu võtan rahuneb kohe maha ja jääb uuesti tuttu..seekord aga ei..eks mul endal oli ka täna ebamugav enda kõhu peal hoida sest mu nina oli nohust tingitult nii kuramuse kinni kui veel olla saab ja eks sa proovi siis lamada laps kõhul..lõpuks ei kannatanud enam välja ja kuna mammu ka vähkres ja kudagi enam ei uinunud korjasin ta kaenlasse ja läksime alla korrusele elutuppa, panin teleka käima ja kuna poole seitsme paiku pidi poja ka üles tulema et valmistuda koolipäevaks, panin teevee keema ja tegin nii talle kui mehele teed..loomulikult mammu ikka virises..näha oli et miski teda häiris aga ma ei saanud aru mis. Tegin siis endale kohvi..saatsin poja kooli..mehe tööle..vahetult enne seda jäi tibi magama ja magas oma tunnikese..selle aja sees jõin veel ühe kohvi ja kribasin blogis ning mõlgutasin mõtteid millest ma küll koristamist alustan. 

Kui Mai-Lii ülesse ärkas oli ta ikkagi kuidagi tujust ära..panin siis telerist talle lemmikmultika “maša ja karu” aga isegi see ei lohutanud teda..vaatas ja jauras kuni läks mingi aeg mööda ja tuleb joostes naerunägu peas minu juurde kalli kalli tegema ja järsku tundsin tõsiselt rõvedat haisu..selge..vaja mähkmeid vahetada..võtsin siis ta sülle ja ohsa kurat ta oli ikka nii korralikult pasandanud et ma olin kõik sellega koos..diivan ka..no kuidas tal see küll õnnestus?? Mul tuleb meelde kui ta veel beebi oli siis ei saanud ma aru kuidas on võimalik si..uda nii et kuskil keset selga on plärakas..noh..ma ei tea mis valemiga küll?? 

Igatahes kui me olime pesus käinud ja sõime putru sain aru miks ta siis terve hommikupoole virises..kõht tegi teisel häda..no pole ka ime kui eile paberit näost sisse ajas vähimalgi võimalusel mil ma ei märganud?

 

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?