Kolm teemat ühte patta

30 päeva kirjutamise väljakutse kolm teemat kirjutasin seekord kokku sest vot sellistest asjadest nagu kuidas võita minu südant ja kes mind inspireerib, pole mul tõesti midagi kirjutada..kuna minu elu just mingi meelakkumine pole olnud siis pole mul olnud kedagi endale eeskujuks võtta olnud ning kuigi olen hull raamatukoi siis pole mind sealtki mingi tegelane inspireerinud..pigem olen omamoodi ning nagu vanasõnagi ütleb: igaüks on ise oma õnne sepp!
Ma ei oska öelda kuidas minu südant võita saaks sest olen muutliku iseloomuga ehk see kõige tüüpilisem jäär..seega jään ka selles valdkonnas vastuse võlgu..
Mis aga puudutab muusikat siis see on selline asi mida ma täiega naudin..see rahustab ja teeb mind omamoodi õnnelikuks..ma kuulan muusikat seinast-seina..seega oleneb minu tujust mida parasjagu kuulan..aga mis oleksid need top10..mh..mõtleme siis..ma ei pane neid tähtsuse järjekorras vaid suvaliselt..lihtsalt oma lemmikuimad..
1. Maroon 5- Dont Wanna Know.
2. Duffy-Mercy
3. Justin Timberlake- Cant Stop The Feeling.
4.Liis Lemsalu- Sinu ees.
5. Adele- Rolling in the deep
6. Cartoon – Immortality 
7. Alan Walker-alone
8. Outloudz-I wanna meet bob dylan
9. Bruno Mars-Uptown funk
10. Pink- Just like fire
Loomulikult on neid lugusid veel palju palju palju….

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?