Kaua ma jokutan?! Onju! ??

No öelge mulle millal mul see laks peale tuleb, et võtaks ennast kätte ja teeks need kuramuse ark’i eksamid ära? Ja saaks load taskusse? Sügisel sai ju motivatsiooniks autogi soetatud aga noh hiljem ilmnesid sellel igasugu hädad ja ma ei viitsinud ega tahtnud sellega jännata..see nagu tõmbas motivatsiooni alla täiega…kuna autokoolist on mul juba oma 10 aastat möödas tuleb mul kõigepealt sõitu meelde tuletama hakata ja sellega seoses tegin otsuse, et mina ei taha manuaalkastiga autot..no ma ei saa lihtsalt sellega hakkama..jaa ma võin kõike muud sada asja korraga teha aga vot roolis olles ma ei suuda erinvatele asjadele keskenduda nagu sidur siis see käik ja muud otsa..daah..ma lähen ilgelt närvi ja hakkan üle mõtlema ja nii need vead tekivadki..minu jaoks tundub automaatkastiga ikka tunduvalt etem..ning kuna mul pole kavaski kunagi manuaali kasutada siis teen ka sõidueksami automaatkäigukastiga ( ninelt on konks selles, et kui eksami teen automaadiga, siis manuaaliga sõita ei tohi ) Selle eksamiga on ka sellised lood et siin kohalikus ei tasu üldse teha..siin osatakse ainult maha teha ja läbi kukutada..seega kaalun Rakveret..seda linna ma vähemalt tunnen ja liikluski pole keeruline võrreldes meiega ja üldse kiidetakse sealset arki..nii et on mille üle mõelda ?  Käesoleva panni müüme maha..ostjagi olemas..vist..kui ma ei eksi..härra nagu mainis miskit ja kui veab käime homme Tallinnas uut sõiduriista vaatamas..auto on väljagi valitud..vaja ainult silm peale visata..kõik üle kontrollida..sõiduproov teha ja kui sobib siis on super ?? Siis on mul vaja leida sõiduõpetaja..eeldatavalt automaatkastiga..meenutada sõitmist ja eelkõige parkimist..see on minu nõrk külg..ning kui sõit ja muu käpas saakski eksamite kallale asuda ? 

Hetkel olen optimistlik..eks näis kauaks ????

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?