Kaalurindel muutusteta ?

Hommikut kõikidele kaasvõitlejatele kes te kaaluga võitlete või lihtsalt olete tervislikul teel..oeh ma ei teagi mitmes nädal ma siin juba kriblan iganädalast aruannet oma kaalu ja mõõtude kohta..päris mitmes juba ? no igatahes superluks tunne on..eelmine nädal liugles ilusasti..pidasin söögikordadest kinni..üleliigset näksimist polnud..aga kui ikka magusaisu tuleb siis ma seda ka mõnnan..just..ma ei keela kõike..sest mõistiku kogusena ei tee see midagi..vähemalt mulle mitte..igatahes kui on magusaisu siis ma naudin seda.. mitte ei õgi ? toidud on jätkuvalt kavas väga head..mul on kujunenud juba omad kindlad lemmikud ? kui kuskil väljas olen siis mul pähklid taskus olemas igaks juhuks et vältida rämpsu söömist..iseasi kas mul siis meeles on üldse söömine ja pähklid ? aga nüüd siis tulemused..no seekord kõik seisab..nii mõõdud kui kaal..kõik on täpselt nii nagu nädal tagasi..ühes postituses sai ära mainitud et oma kava kõrvalt kasutasin ka Erik Orgu oma UURI SIIT no otsustasin siiski edaspidi ainult fitlapi LIITU KA KUI SOOVID kasutada kuna seal on kõik mugavamalt kätte saadav lisaks fb toetusgrupp jne..ma ei tea kuidagi kodusem tunne on lihtsalt.  Eks siis järgmisel nädalal jälle vestleme sel teemal või hiljem eks ole näha ;) 

 

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?