Kaalujuttu ehk lühike ülevaade

Mh eile järjekordselt tuli mul töö juures ilge magusa isu,  sellised kommid ja küpsised ei tõmba aga tahtsin õudsalt kooki ja nii ma siis meie suurest valikust valisingi sokolaadikoogi,  mitte et ma nüüd kahetsen et seda sõin vaid pigem miks ma seda tahtsin?  Hetkel on mul selline seis et kulutan mitu korda rohkem kui jõuan tarbida ehk mul on nii palju liikumist, raskete asjade tassimist jne et ma kulutan väga palju energiat.  Öeldakse küll et tööd trenni alla ei loeta aga teate,  kurat,  ikkagi võhmale võtab ning ma pole trenniga ka nii läbi olnud kui selle tööga, mitte et see nüüd halb oleks, pigem vastupidi. Jah ma söön pauside ajal korralikult ja õiget asja aga mingi hetk jääb sellest energiast vajaka,  selline tunne et järsku saab patarei tühjaks ja venid ja venid, sellist olukorda on nende kahe nädala jooksul tekkinud kahel korral ja need korrad on olnud ka kõige tegusamad.  Kaalule ei ole see kuidagi mõjunud halvas mõttes, pigem vastupidi, 2kg on alla läinud ehk siis kilo nädalaga.  Ümbermōōte ei ole kontrollinud, millegipärast arvan et need on samad.  Aga nüüd puhkepäevadel kavatsen ma jalad seinale visata ja puhata, noh muidugi süüa pean ma ikka tegema ja koristama ka aga rohkemat küll ei viitsi . 

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?