Energiast tühjaks imetud narts

Ma ei tea mis see on aga ma olen viimasel ajal väga väsinud ja sellepärast ka välja väänatud nartsu tunne..selline raskusekoorem oleks nagu õlule langenud või midagi taolist. Hommikuti on nii raske ärgata..varem sellega probleeme polnud ja õhtu nelja paiku on ramm läbi ja mitte midagi ei tahaks teha..kui panna üks ja üks kokku siis see jant hakkas pihta peale seda kui alustasin kategoorijajuhi ametil..kui ma teenindusjuhi kohal olin ( asendasin) siis ei olnud sellist musta auku aga nüüd nagu on..mind nagu miski tõmbaks täiega energiast tühjaks..ehk on see sellest et graafik on esmaspäevast reedeni 8-st poole viieni..no vahest laheb kauemgi..oleneb palju tööd on..või on hoopis miski muu..ei kujuta ette aga see jõuetus hakkab närvidele käima..pea ka viimasel ajal valutab tihedamini kui varem..ma vajan vist kangesti puhkust aga seda saab alles uuest aastast..nii et pean selle hirmsa detsembri kuu veel üle elama ? Egas laupäeval ja pühapäevalgi eriti puhata saa..laup.üritan käia ikka õppesõite tegemas meie autoga et saaks suvel load tehtud..ma ennem eksamitele ei kavatse minna kui tunnen ennast roolis nagu kodus..tahaks teha kõik ühe korraga ära mitte et kukutatakse läbi ja siis uuesti..no vot ja egas siis kodus jõuagi sel päeval enam midagi teha ja kõik jääbki pühapäeva peale ning kuna detsembris on ju jõulud siis lisaks tavamajapidamistöödele peab jõudma teha ka piparkoogitainast sügavkülma jne..lisaks kõigele sellele käin ma veel hambaarsti vahet juba augustist saadik..sellest kirjutasin ka ühes postituses..hetkeseis on mul selline et saan endale viis kruviga hammast..hetkel on mul viis ajutist proteesi suus..kaks sellist mis käivad ära ( klambritega)  ja kolm tükki on liimitud..need on rohkem ilu jaoks..hammustada nendega ei tohi..nüüd neljapäeval saan kolm hammast suhu ära mis jäävadki ja ma saan lõpuks hammustada normaalselt toitu nagu peab ? alguses oli selline vanamutikese tunne ja sai naljagi visatud et hommikul hambad suhu ja õhtul eest ära..odav lõbu see muidugi ei ole aga mul muud varianti lihtsalt ei olnud..tegemist ikkagi ülemiste esihammastega..lohutan ennast et varsti on see möödas..aga jah ma nüüd joon oma hommikukohvi edasi ja varsti tulebki bussile sättima hakata et tööle minna..ilusat tööpäeva teilegi ?

 

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?