Eks ma vist olen patuoinas??

Kas teil on tore töökollektiiv?  Üldiselt meil on, mis sest et mõned oskavad paukuda, las siis hauguvad, ininene peab ju ennast välja elama, kahju ainult et meie peal.  Üldjuhul mind selline asi ei häiri.  Aga hetkel on mul küll tunne et ma olen universumi halvim ininene.  Noh ma siin detailidesse ei lasku, sest ega see ei olegi ju oluline, lihtsalt, ah ma ei teagi, no kuidas teie teeksite kui näete et kõik kuhjub ja seda segadust ei suudeta mitme kuuga lahendada nagu teised räägivad? Kuidas eelmine sellel alal töötanud sai kõigega kenasti hakkama? Lihtsalt, sest ta tegi kõik jooksvalt ära, mitte ei lükanud edasi.  Ning kui sellele tähelepanu pööratakse ehk siis mina lihtsalt tegin märkuse selle kohta ning too kes selle tööga tegeleb ehk nüūd peapesu sai, kas siis tegin valesti?  No tõesti kui käia laos ringi ning no nii kuramuse väga oleks vaja ju kaupa välja panna aga vot sada muud asja on ju ees, lisaks muud kohad. Kui ma oleks kellegi peale kaevata tahtnud või ilgelt sitta keerata, oleks ma hoopis teistmoodi käitunud aga mina ainult juhtisin tähelepanu probleemile, mis nüüd ehk ka lahendatud saab. Kohati ma tunnen et vajan, mis sest et ligi kaks aastst eemal olin ja nüüd alles kolmandat nädalat tagasi olen, mingit värskendust ja eks ma seda ka varsti saan, jääb vaid loota et on toredam kollektiiv. Loomulikukt hakkan ma paljusid igatsema aga selleks ju facebook  ?

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?