Ei tasu neid kuramuse plaane teha..no ei tasu..

Jah..plaane ei tasu mitte kunagi teha, sest alati kui ma seda teen lähevad need vett pidama nagu selgi korral..ei jõudnud ma eile ei pead värvida ega koristada..süüa ammugi teha..Gaidole jõudsin küll soengu lõigata ja pesuski saime kõik käidud..kuid eile otsustasin hoopiski õppesõitu tegema minna ja selleks kulus terve igavik..sai tiirutatud nii Kohtla-Järvel kui Jõhvis ja Iidlas kui härra arvas, et võiks ju Rakveres käia..algul ma küll ei viitsinud aga siis nõustusin..teeks nii öelda trassisõidu praktikat..mulle see trassil sõit ei istu..üksluine sirge tee..kui seda pikalt sõita siis mul hakkab nägemine niiöelda hajuma..ok valges pole hullu aga pimedas on eriti nõme..Rakveres eriti palju ringi ei töllerdanud kuna hakkas juba vaikselt hämarduma..rohkem kolasime põhjakeskuses..sõitmine iseenesest on käpas kui nii võib öelda aga see kuramuse parkimine..vot seda pean kõvasti harjutama..mul on see loll komme kas hakata üle mõtlema või kui parkimisplatsil tihe liiklus olen üliettevaatlik ja sellest tekib nagu mingi plokk peale ja ma lähen närvi või vihastan jne…raske on minuga..ma tean..aga elame üle..on ka kordi kui kõik ilusasti välja tuleb..nendel kordadel olen ma endaga ülirahul..
Täna siis sõit Tallinna poole..issand jumal see Tallinna liiklus on nii kuramuse hull..minu arust..mitte mingit liikluskultuuri pole..sõidetakse nagu jumal juhatab..kõik tunduvad nii närvilised..siiberdavad..trügivad vahele..kohutav..mulle üldse Tln ei meeldi..Tartu on palju mõnusam ja liiklus ka rahulikum..ma kohe pabistan tänase sõidu pärast aga noh kui ma juba istun täna roolis siis teen selle linnavahelise sõidu ära ka..raske saab olema kuna ma ei kannata pooletoobiseid juhte ja mõnedel..mis mõnedel..ikka paljudel tundub on autot ostes see suunatule nupuke vist paketiga kaasa andmata jäänud..ok ok..aitab mölast..mul on hea juht..õpetaja…kaardilugeja kõrval ? ma olen Tln küll väga palju käinud aga sellegipoolest võin ma seal vabalt ära eksida..eriti veel roolis..seega on hea kui keegi ütleb et vot siit keerad ära ja nüüd sinna jne..
Tibi magab veel..mul juba ahi köetud..hommikukohvi joodud..pudergi valmis..nüüd ootan ainult millal unimütsid üles tulevad siis vaja hakata sättima ? Lõbus ja väsitav saab tänane päev olema ?

Facebook Comments

Siia saad jätta oma kommentaari ?